top of page
Image by Ewan Robertson

Voor ondernemers

Gezond en

vitaal op het werk

Gezondheid is een essentieel onderdeel van de vitaliteit van medewerkers. Gezonde medewerkers zijn duurzaam inzetbaar, minder vaak ziek en hebben meer energie.

 

Op het werk schiet een gezonde leefstijl er vaak bij in. Hoe vaak vergeten we niet om (gezond) te lunchen, pakken we even snel een snack of hebben we na het werk geen energie meer om te sporten.

 

Ik bied een frisse blik op patronen, breng deze in kaart en geef advies voor een gezonde leefstijl die niet alleen thuis maar ook op de werkvloer makkelijk vol te houden is.

 

Gezonde mensen zijn gelukkige en tevreden mensen!

Je bent ondernemer

Meer energie, minder stress en een verbeterd voedingspatroon

​

Je runt een bedrijf. Altijd maar rennen en vliegen, vlug iets tussendoor en vaak geen tijd om te eten. Of een vergaderlunch met niet altijd de meest verantwoorde keuzes.

​

En bewegen? Dat is helemaal lastig in te plannen. Door tijdgebrek en vermoeidheid wordt het steeds maar uitgesteld. Ook hierbij kan ik de stok achter de deur zijn. 

​

In een traject breng ik je energielevel omhoog, je stresslevel omlaag, een verbeterd voedingspatroon,  met als gevolg een goed gevoel over jezelf.

Ook hier geldt, meer energie, meer resultaat!

Voedings- en leefstijl

advies voor medewerkers

Voor 10 tot 15 medewerkers kan ik een traject aanbieden waarin zij samen met mij bezig gaan met bewustwording en inzicht in een oud en nieuw voedingspatroon en in hun leefstijl.

 

Waar

Dit kan op locatie binnen het bedrijf, of bij de individuele medewerkers thuis. Online begeleiding is tevens een mogelijkheid.

 

Duur

Het traject duurt 4 à 5 maanden. De duur van het traject is op maat bepaald voor iedere medewerker.

pauze bedrijven.jpg

Voedings- en leefstijl

advies voor de organisatie

Daarnaast geef ik advies op organisatieniveau. Denk hierbij aan leefstijlpatronen als beweging, pauzemomenten, de personeelskantine e.d. Ik kan in samenwerking met medewerkers in de personeelskantine creatief nadenken over een meer verantwoord aanbod wat betreft voeding.

bottom of page